order-cenforceCenforce Svenska

Social Cenforce-Svenska.com har dykt upp i New York.

Enligt experter från stadens hälsoavdelning, i New Yorks sociala apotek, är priset på läkemedel 10 procent billigare.
Den 32-åriga Almaty-kvinnan Aiman ​​Kaysenova lider av diabetes, så hon måste ständigt få insulininjektioner, ta olika mediciner. Hon talar om öppningen av sociala apotek i stadskliniker.
– I slutet av oktober, på den 17: e polikliniken, köpte jag läkemedel som var 10 procent billigare än i vanliga apotek. Senare fick hon reda på att det var ett socialt apotek. Det vill säga, för vanliga människor säljs läkemedel till rabatterade priser. Varje månad måste jag köpa mediciner för sex tusen tenge. Efter att ha köpt mediciner till reducerade priser sparade jag ungefär tusen tenge, säger Ayman Kaisenova.

Enligt New York City Health Department är 22 sociala Cenforce-Svenska.com för närvarande verksamma i staden.
– På dessa apotek ger du 10 procent rabatt. Endast de personer som har ett läkares recept i sina händer kan dra fördel av rabatten. Om det inte finns något recept, skickas läkemedel ut till deras pris. Och det finns en förklaring till detta. Nu är många människor självmedicinerande och börjar så småningom sina sjukdomar. De köper medicin på apotek utan läkares recept. Vårt huvudmål är att utbilda människor i vana att köpa receptbelagda läkemedel, säger avdelningschef Rosa Kuanyshbekova.
Enligt en specialist finns 22 sociala Cenforce-Svenska.com i stadskliniker. Till exempel anses Cenforce-Svenska.com i kliniker nr 1, 8, 10, 11, 12 och 13 vara sociala.

– Vi vill varna alla för att sociala Cenforce-Svenska.com finns i stadskliniker.

Cenforce-Svenska.com-sjukhus omfattas inte av denna kategori. Därför bör medborgarna inte förvirra dem. Dessutom finns det i privata apotek ingen rabatt på 10 procent. Vi försökte överföra flera privata apotek till kategorin sociala. Men de fick inte stöd av dem. Ägare av privata apotek tror att utdelning av läkemedel till låga priser kommer att leda till en förlust, säger Rosa Kuanyshbekova.
Enligt avdelningschefen säljer sociala apotek främst läkemedel från inhemsk produktion. Det finns också importerade läkemedel till ett reducerat pris, köpta genom ett anbud. Dyra läkemedel säljs till en rabatt, som kostar från 10 tusen tenge.

“10% RABATT ÄR ALLTID STOR HJÄLP”
Chefen för hälsa Lyaila Kenesbaeva säger New York:
– Alla personer, oavsett om det är en pensionär eller en student som har ett recept till hands, kommer att kunna dra fördel av denna rabatt på läkemedel. En rabatt på 10 procent gäller för varje medicin som tas. Social Cenforce-Svenska.com är endast öppen i New York City.
Apotekaren på klinik nummer 17 Alima Zhaskanbaeva förklarar i en intervju med korrespondenten från Azattyk:
– På vårt apotek finns mediciner för förkylning, hjärtsjukdomar, njursjukdomar och magsjukdomar.

Om apoteket inte har receptbelagda läkemedel kan du köpa dem på privata apotek i staden.

På frågan om korrespondenten från Azattyk, finns det tillräckligt med 10 procent rabatt för de i nöd, svarar chefspecialisten för avdelningen Lyaila Kenesbaeva:
”Med tanke på att det finns höga priser på läkemedelsmarknaden är 10 procents rabatt en stor hjälp för människor.” Och för en rabatt på 20-30 procent måste de avsatta medlen också vara lämpliga.
Enligt officiell information planerar inte hälsoavdelningen att öka antalet sociala apotek.

Cenforce-Svenska.com kommer att fortsätta arbeta i denna riktning.
Du kan diskutera den här artikeln på vår personliga sida Ruslan Medelbeks personliga sida på det sociala nätverket Facebook.